Scooterrijder botst achterop auto en raakt zwaargewond

Written by on 20 februari 2021

Oostwold (Oldambt)

Op de Langeweg bij Oostwold (Oldambt) is zaterdagmiddag rond 12:20 uur een ernstig ongeval gebeurt tussen een scooterrijder en een automobilist.

Een scooterrijder botste door nog onbekende oorzaak achterop een auto. De ambulance alsmede de politie en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. In de auto zaten twee kinderen, die kwamen met de schrik vrij.

De exacte toedracht van het ongeval werd onderzocht door de Verkeersongevallen analyse  van de politie. De ernstig gewonde scooterrijder werd ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel en de bemanning van de traumahelikopter.

Het slachtoffer werd met onbekend letsel met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Groningen. De weg was tijdelijk afgesloten in verband met het onderzoek. Zowel de auto als de scooter raakten door het ongeval zwaar beschadigd.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Non-Stop Stream

Current track

Title

Artist