ZEER GROTE BRAND IN CENTRUM VAN VEENDAM

Written by on 22 februari 2021

Grip: Zeer grote brand in centrum van Veendam

Veendam – Aan de Kerkstraat in Veendam is om 02:25 uur brand uitgebroken in een leegstaand cafe . Aangezien het een pand midden in het centrum gebied betreft heeft de brandweer opgeschaald naar grote brand en lieten ze een tweede hoogwerker ter plaatse komen.

Bewoners van de naastgelegen panden zijn ontruimd. Er kwam een vierde blusvoertuig ter plaatse, omdat er kans was op uitbreiding naar naastgelegen gebouwen. Er werd Grip 1 gegeven. Het is niet bekend hoelang de kroeg al leeg stond. Bij de brand kwam veel rook vrij, blijf daar uit want rook is gevaarlijk!

 

Bron Www.112Groningen.nlReader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Non-Stop Stream

Current track

Title

Artist